Dit evenement is helaas al geweest!

Toch nieuwsgierig geworden? Klik hier voor een impressie.

za. 10 juni 2023

DrumXplosion: The Reunion

Harmonie St. Cecilia

Een slagwerkconcert waarbij het dak eraf gaat: dat presenteren de slagwerkers van Harmonie St. Cecilia op zaterdag 10 juni in de spectaculaire DrumXplosion: The Reunion.

De slagwerkgroep duikt in zijn rijke geschiedenis en brengt een gevarieerd programma met huidige én oud-leden die voor één keer terug op het podium komen. Voor het eerst vindt dit spektakel plaats in het nieuwe gemeenschapshuis ’t Kwartier.

Op het programma staat een variatie van nieuwe en oude nummers, waarbij het publiek kan genieten van een diversiteit aan slagwerkmuziek. Denk aan bekende nummers van Doe Maar, Queen en het Ierse Riverdance. Ook mag Het Dorp, een van de traditionele nummers van de DrumXplosion, niet ontbreken.

Er wordt onder meer gespeeld op marimba’s, olievaten en octagon drums. De slagwerkgroep wordt voor de gelegenheid aangevuld met oud-leden, een band en een blazerssectie. Ook de jeugdslagwerkers en verschillende solisten staan op het podium en diverse leden van de slagwerkgroep zullen soleren.

Foto: Siris / Rob Fritsen

Informatie over dit evenement

Aanvangstijd
20:00 uur
Zaal open
19:30 uur
Tickets
€15
Staan of zitten
Uitsluitend zitplaatsen

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar contact@kwartierasten.nl of gebruik ons contactformulier. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan