di. 12 december 2023

Alzheimer Café Peelland

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café Peelland is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en zorgprofessionals in de Peelregio (Asten, Deurne en Someren). Bijeenkomsten zijn iedere eerste dinsdag van de maand, met uitzondering van augustus. Toegang en eerste consumptie zijn gratis. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Op 12 december 2023 is het onderwerp medicatie en dementie. Medicatie in relatie tot dementie roept allerlei vragen op. Is er medicatie tegen dementie? Geldt dat voor alle vormen van dementie? Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van medicijnen tegen dementie? Veel personen met dementie slikken met name in de beginfase van dementie medicijnen tegen depressieve gevoelens. Wat is het effect hiervan? Als medicijnen innemen een probleem wordt, wat dan? Wat is een apothekers-buddy? Tot wanneer neem je welke medicijnen nog in?

Apotheker Gert-Jan Hooijman gaat over deze en andere vragen over medicijngebruik in gesprek met Jac Huijsmans (gespreksleider).

Informatie over dit evenement

Aanvangstijd
19:30 uur
Afgelopen
21:00 uur

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar contact@kwartierasten.nl of gebruik ons contactformulier. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan