Het gebouw

Bereikbaarheid

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar aan de voorkant van ’t Kwartier. Een grotere parkeerplaats is gelegen op het Koningsplein, op slechts enkele minuten lopen van het gebouw. Er is voldoende ruimte om je fiets te stallen aan de voorzijde van het pand. Er bevindt zich bovendien een bushalte voor de regionale buslijn 320 direct aan de straatzijde (bushalte Kerkstraat), waardoor ’t Kwartier ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Toegankelijkheid

Het gehele pand is rolstoelvriendelijk ingericht. Er zijn twee liften die je naar de eerste en tweede verdieping kunnen brengen. De kelder en het jongerencentrum zijn ook bereikbaar met een lift.

Zalen huren

In ons gebouw zijn veel verschillende ruimtes en zalen beschikbaar voor de organisatie van allerlei soorten evenementen en bijeenkomsten. Denk hierbij aan een grote zaal voor theatervoorstellingen of muzikale optredens, vergaderruimtes voorzien van alle technische benodigdheden en repetitieruimtes voor muzikale gebruikers. Een overzicht van alle zalen en de mogelijkheden met betrekking tot verhuur vind je hier.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar contact@kwartierasten.nl of gebruik ons contactformulier. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan