Over ‘t Kwartier

De thuishaven van Asten

Welkom bij ’t Kwartier, de thuishaven van Asten! ’t Kwartier staat voor je klaar om te genieten van het samenzijn met je vereniging, een mooi concert of gewoon van een lekker kopje koffie.

Gebruikers

In ons mooie gebouw in het centrum van Asten huizen verschillende vaste gebruikers. Bij binnenkomst zie je meteen de karakteristieke balie van VVV Asten en op de begane grond en eerste verdieping word je omringd door boeken van Bibliotheek Helmond-Peel. Daarnaast ben je van harte welkom in ’t Kwartier als je een afspraak hebt bij Onis. Benieuwd naar de verschillende activiteiten die al op de planning staan? Klik hier!

Zalenverhuur

Ben je geen vaste gebruiker van ’t Kwartier, maar wil je wel gebruikmaken van onze mooie zalen, vergaderruimtes of muzieklokalen? Dat kan! Van de grote zaal voor het organiseren van optredens tot kleinere ruimtes die beschikbaar zijn voor workshops of besprekingen, we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Meer informatie vind je hier.

Nieuw gebouw, nieuwe naam

Begin 2023 opende een nieuw gemeenschapshuis met een nieuwe naam: ’t Kwartier. Het bestuur koos deze naam om verschillende redenen: zo verwijst de naam nog steeds naar een klok zoals in het verleden, is het gebouw het nieuwe hoofdkwartier van Asten en “’t” geeft het die fijne Brabantse klank. Een uitgebreide uitleg over de naamkeuze vind je hier.

’t Kwartier is ontworpen door SATIJNplus architecten en gebouwd door Moeskops’ Bouwbedrijf BV, Nikkelen Elektrotechniek en Gebr. Janssen BV. De inrichting is ontworpen en verzorgd door Jan David Hanrath van Hanratharchitect en Sarah Coumans Interieurontwerp.

Foto: Siris / Inge Verbeem

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar contact@kwartierasten.nl of gebruik ons contactformulier. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan