Algemene voorwaarden

Welkom op de website van ’t Kwartier. Deze algemene voorwaarden bepalen de regels en voorschriften voor het gebruik van onze website. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met enig deel van deze voorwaarden, dien je onze website niet te gebruiken.

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, grafische elementen en software, is eigendom van ’t Kwartier of betrokken externen en is beschermd door toepasselijke wetten inzake intellectuele eigendom. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ’t Kwartier.

Beperking van aansprakelijkheid

’t Kwartier streeft ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken op de website. We garanderen echter niet dat de inhoud op de website juist, volledig of up-to-date is. ’t Kwartier is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website.

Externe links

Onze website kan links bevatten naar externe websites die eigendom zijn van of beheerd worden door derden. ’t Kwartier heeft geen controle over de inhoud, het privacybeleid en de praktijken van deze externe websites. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico, en ’t Kwartier is niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van dergelijke externe websites.

Wijzigingen

’t Kwartier behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig deze voorwaarden te controleren op wijzigingen. Door de website te blijven gebruiken na eventuele wijzigingen, ga je akkoord met de gewijzigde voorwaarden.

Heb je vragen over deze algemene voorwaarden? Neem dan contact met ons op via de contactinformatie die beschikbaar is op onze website.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar contact@kwartierasten.nl of gebruik ons contactformulier. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan