Bestuur

Maak kennis met ons bestuur, dat zich inzet voor het bieden van faciliteiten voor diverse evenementen en activiteiten en het bevorderen van sociale betrokkenheid in onze gemeenschap

Als bestuur van het gemeenschapshuis is het onze taak om te zorgen dat ons gemeenschapshuis een bruisende en centrale plek wordt voor de lokale gemeenschap. We beheren de faciliteiten en zorgen ervoor dat deze geschikt zijn voor verschillende evenementen en activiteiten. Door het organiseren van deze activiteiten willen we de lokale bevolking stimuleren om bij elkaar te komen en elkaar te leren kennen, waardoor we de saamhorigheid en sociale betrokkenheid in de gemeenschap vergroten.

Samenwerking.

We werken nauw samen met andere organisaties en verenigingen in de gemeenschap om ervoor te zorgen dat we gezamenlijk de lokale bevolking ondersteunen en een gevarieerd aanbod van activiteiten kunnen bieden. Ons bestuur bestaat uit mensen met verschillende kwaliteiten en vaardigheden die als een team samenwerken om het gemeenschapshuis succesvol te maken.

Een huis waar je je thuis voelt.

Door goed naar de wensen en behoeften van de lokale bevolking te luisteren en regelmatig feedback te verzamelen, kunnen we ervoor zorgen dat ons gemeenschapshuis aantrekkelijk blijft voor iedereen. We zien het als onze missie om ons gemeenschapshuis te laten uitgroeien tot een plek waar mensen graag samenkomen en waar de gemeenschap zich thuis voelt.

Foto: Siris / Inge Verbeem

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar contact@kwartierasten.nl of gebruik ons contactformulier. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan