Dit evenement is helaas al geweest!

di. 17 oktober 2023

Voorstelling: Liedjes zonder grenzen (4+)

Bibliotheek Helmond-Peel

Peer, Stefan en Thijs reizen in deze interactieve voorstelling de wereld rond. Ze komen langs veel verschillende landen waar ze bekende liedjes kunnen meezingen en kennismaken met nieuwe liedjes. De liedjes van het veel verkochte boek/cd “De Liedjesatlas” zijn kinderliedjes van over de hele wereld en zijn vertaald door de bekende kinderboekenschrijver Koos Meinderts.
Er komen volksliedjes uit verschillende landen voorbij, waarmee Nederland een band heeft, van Suriname en Indonesië en van Duitsland tot Syrië. De teksten zijn vertaald naar het Nederlands, zoals een slaapliedje uit Marokko, een wiegeliedje uit Turkije en een regenliedje uit Zuid-Afrika.

Ras-entertainer Peer de Graaf en gitarist Stefan Blankestijn laten met bedenker Thijs Borsten op piano aan de kinderen horen en ervaren waar hun leeftijdgenoten in de rest van de wereld mee opgroeien.

Foto: Siris / Rob Fritsen

Informatie over dit evenement

Aanvangstijd
11:00 uur
Afgelopen
12:00 uur
Toegang kinderen
€ 3,50
Toegang ouders
€ 3,50

Onze agenda

Meer evenementen van deze organisatie

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar contact@kwartierasten.nl of gebruik ons contactformulier. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan