Het openingsweekend

Op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2023 vond de feestelijke opening van ’t Kwartier in Asten plaats. We openden de deuren voor alle Astenaren en andere geïnteresseerden zodat iedereen kon zien hoe mooi het nieuwe pand is geworden. Het officiële gedeelte werd verzorgd door wethouder Janine Spoors. ’t Kwartier ontving daarbij van de Gemeente Asten een prachtig spreekgestoelte gemaakt door Roel Ermers. Met het luiden van de jubileumklok van de Koninklijke Eijsbouts onder de bar werd ’t Kwartier officieel geopend. Bezoekers konden daarna rondleidingen door het hele pand.

Op zondag 5 maart was het open huis. Ook op deze dag konden geïnteresseerden een rondleiding volgen en normaal gesloten ruimtes bekijken. Wat zijn we trots dat we ruim 2000 bezoekers hebben mogen begroeten! Wij als bestuur en ook alle vaste gebruikers hebben zoveel enthousiaste reacties mogen ontvangen en dat geeft nog meer energie. Het begin is gemaakt en we hopen jullie weer allemaal snel te zien in de Thuishaven van Asten!

Foto’s: Siris / Inge Verbeem

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar contact@kwartierasten.nl of gebruik ons contactformulier. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan