Zaal A

In het hart van ons bruisende gemeenschapshuis pronkt een majestueuze zaal.

In het gemeenschapshuis bevindt zich een ruime zaal met uitstekende licht- en geluidsfaciliteiten. Deze veelzijdige ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor diverse evenementen. Met strategisch geplaatste, heldere verlichting zorgt de zaal voor een levendige en gastvrije sfeer. De geavanceerde geluidssystemen garanderen een optimale geluidskwaliteit, waardoor elk woord en elke noot duidelijk en krachtig overkomen. Of het nu gaat om bruisende concerten, boeiende lezingen, levendige feesten of boeiende theatervoorstellingen, deze grote zaal voldoet aan alle behoeften van de gemeenschap. Het is dé plek waar mensen samenkomen, waar talent tot bloei komt en waar onvergetelijke momenten worden gecreëerd.

Podium

Het podium is voorzien van theatergordijnen en heeft een afmeting van 10 bij 15 meter. Ook is er de mogelijkheid om podium delen (verhogingen) te huren en op het podium te plaatsen.

 

Informatie over deze zaal / ruimte

In het hart van ons bruisende gemeenschapshuis pronkt een majestueuze zaal.

Staan capaciteit
600 personen
Zit capaciteit
300 personen
Huurkosten
€ 110,- per dagdeel
Arrangementen
In overleg mogelijk
Podium
80 personen
Beamer & scherm
3 stuks
Geluidssysteem
Te huur
Licht installatie
Te huur

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar contact@kwartierasten.nl of gebruik ons contactformulier. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan